PARKET

Elements Flooring Parket een prachtige houten vloer

Het Elements Flooring Parket is een prachtige serie houten vloeren die in vele varianten is te verkrijgen. Zo zijn praktisch alle kleuren en bewerkingen leverbaar in planken en in patroonvloeren, zoals in een visgraat of in een Hongaarse punt. Het grootste gedeelte van collectie is gemaakt van eikenhout. Eiken is een houtsoort die door de tijdloze uitstraling zeer populair is. Daarnaast is een eikenhouten vloer te krijgen in veel bewerkingen. Al lange tijd zijn white wash geoliede vloeren zeer populair. De laatste tijd worden de ultramat gelakte vloeren steeds populairder. Deze afwerking zorgt voor een onbewerkte uitstraling van het hout.

Kwaliteit parket, prachtig afgewerkt!

Al onze parketvloeren zijn 100% ecologisch verantwoord. Daarnaast hebben alle houten vloeren een FSC- en/of PEFC-keurmerk. Het parket wordt voor een deel door ons zelf afgewerkt met olie of lak. Ook hebben we in onze collectie een groot aantal speciale bewerkingen. Deze prachtige bewerkingen worden door vooraanstaande producenten gemaakt, waaronder Cinzento. Cusiël Exclusieve Vloeren is een van de exclusieve dealers van het merk Cinzento.

Benieuwd geworden naar onze prachtige vloeren? Kom dan langs in onze showroom, u bent van harte welkom!

Ontelbare mogelijkheden

Wat veel mensen lastig vinden bij het zoeken naar de juiste parketvloer, is het vinden van de juiste kleur en uitstraling. Iedereen wil een houten vloer die past bij het gewenste interieur en daarnaast nog recht doet aan de woning. Daarbij moet de vloer gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsvriendelijk zijn. Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden is de keuze van een parketvloer niet altijd even gemakkelijk.

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste parketvloer

Cusiël Exclusieve Vloeren helpt u in een aantal stappen naar de juiste vloer.

We vragen u naar de woonsituatie: hoe ziet het huis eruit? Om welke ruimte(s) gaat het? Hoe gebruikt u de vloer? Welk interieurstijl heeft u? Wat zijn uw wensen?

Als uw woonsituatie en uw wensen duidelijk zijn, kunnen wij het juiste advies geven. Op deze manier kiest u de mooiste vloer die aan uw wensen voldoet.

Vloerverwarming

Alle parketvloeren in de Elements Flooring collectie zijn geschikt voor vloerverwarming. Door de goede warmtegeleiding in combinatie met de isolatiewaarde van hout kunt u een uitstekend rendement uit uw vloerverwarming halen. Wat heel weinig mensen weten is dat een houten vloer op vloerverwarming juiste veel comfortabeler aanvoelt ten opzichte van andere vloeren!

parket vloeren