VLOEREN

Voor ieder interieur de juiste vloer!

Cusiël Exclusieve Vloeren heeft het volledig eigen vloerenmerk Elements Flooring ontwikkeld. Elements Flooring bestaat uit een prachtige collectie parket-, laminaat- en pvc-vloeren. Bij de samenstelling van de collectie is specifiek gekeken naar de verschillende interieurstijlen en naar de laatste trends qua kleur en materiaal. Hierdoor is er in elke collectie een vloer voor ieder interieur. Ook is er rekening gehouden met de huidige ontwikkelingen in de bouw. Zo is elke vloer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, ook een parketvloer!

Parket

Parket is de verzamelnaam voor alle varianten houten vloerbedekking. Of het nu gaat om massieve planken, lamelparket, multiplanken of traditioneel tapisparket, in de volksmond noemen we het allemaal parket. Al deze varianten bieden veel verschillende mogelijkheden en geven elke vloer een unieke uitstraling. Alle parketvloeren van Elements Flooring worden voorzien van de beste olie- of lakafwerking; hierdoor is het onderhoud eenvoudig en gaat de slijtlaag lang mee!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn parketvloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Doordat hout een natuurlijke isolator is, blijft de warmte veel beter in de ruimte. Ook voelt hout op vloerverwarming veel aangenamer aan dan pvc, laminaat of tegels. Door de goede geleiding van warmte, gaat parket op vloerverwarming niet ten koste van uw rendement! Klik hier om alles te lezen over parket op vloerverwarming.

De prachtige natuurlijke warmte van hout geeft een ongekend gevoel van luxe.

PVC

Pvc-vloeren zijn ontzettend populair! Ze zijn bovengemiddeld slijtvast, ze hebben relatief weinig onderhoud nodig en ze lijken ook nog eens op echt hout of steen. Door de wijze waarop het gemaakt wordt, zijn er ontelbare dessins mogelijk. Zo is het verkrijgbaar in hout-, tegel-, natuursteen-, marmer- en zelfs in een cementmotief. De dessins zijn voorzien van een sterke slijtlaag met een voelbare structuur waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling krijgt. Pvc is daarnaast ook stil en hygiënisch.

Laminaat

Laminaatvloeren zijn door de laatste productieontwikkelingen veel natuurlijker gaan lijken op echt hout of tegels. Door de sterke toplaag zijn laminaatvloeren slijtvast en zeer makkelijk te onderhouden. Voor ieder budget en voor ieder interieur is er een laminaatvloer in de Elements Floorling laminaatcollectie te vinden. De gehele collectie is kliklaminaat, waardoor het eenvoudig is te plaatsen.