Eindelijk, na lang sparen en wikken en wegen, heb je jouw droom vloer gevonden. Een echte houten vloer in jouw prachtige paleis.

Nadat je al je vrienden jouw nieuwste aanwinst hebt laten zien tijdens een gezellig house warming wordt je de volgende morgen wakker. Helaas zie je dat niet iedereen netjes zijn schoenen heeft geveegd bij de deur en heeft die dronken vriend toch meer bier gemorst dan gedronken.

De paniek slaat toe, wat nu? Want een houten vloer krijg je toch nooit meer schoon?

Gelukkig heb je de vloer gekocht bij Cusiel Exclusieve Vloeren, dus ben je voorzien van de juiste verzorgings- en onderhoudsadviezen.

Met een houten vloer is het heel belangrijk om de juiste middelen te gebruiken. Wil je met gerust hart een feestje geven zonder dat je de halve woonkamer met plastic moet bedekken?

Goed onderhoud begint met het goed en realistisch bekijken van het gebruik. Heb je een groot gezin, huisdieren enz.? Dan zal je jouw vloer ook intensiever moeten onderhouden. Natuurlijk moet iedereen periodiek (minimaal 1 keer per jaar) zijn vloer onderhouden. Maar daarnaast is het ook belangrijk om tussendoor goed te kijken of het in jouw situatie wat vaker moet. Want goed onderhoud is behoud van je vloer.

Je kan het zien als een beschermlaag die je over je houten vloer plaatst. Na gebruik ervan zal deze laag langzaam slijten, dus als je deze tijdig aanvult, zal alleen de beschermlaag beschadigen.

Eindelijk kan je rustig een feestje geven, zonder dat je de hele avond op je knieën met een doekje elk vlekje aan het opsporen bent. Je hond mag rustig water drinken en hoeft dit niet met een rietje te doen.

Maar kost het onderhouden nou veel tijd? Nee. Naast het vaste normale schoonmaken, zoals het dweilen met de juiste middelen, kan je de jaarlijkse beurt gemakkelijk zelf uitvoeren. Hiervoor hoef je niet elk jaar een specialist te laten komen. Maar zie je ons liever aan het werk? Geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden voor het onderhoud.

Vergeet alle verhalen van vrienden, familie en het internet. Want jouw situatie is uniek, dus daarbij hoort ook een uniek onderhoudsadvies.